Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μυστικά Ομορφιάς

Γεια σας!Λοιπόν, σήμερα θα σας μιλήσω για 5 <<μυστικά>> ομορφιάς!

Πρώτο:
Να αλλάζετε αρκετά συχνά τα σεντόνια του κρεβατιού σας και πιο συγκεκριμένα τη μαξιλαροθήκη σας διαφορετικά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχετε κάποιες κοκκινίλες ή κάποια σπυράκια.Επίσης, τα μαλλιά σας υπάρχει περίπτωση να είναι πιο λιπαρά.
Δεύτερο:
Είναι αρκετά σημαντικό να καθαρίζετε συχνά την οθόνη του κινητού σας.Ο λόγος;Κατά τη διάρκεια που μιλάτε στο κινητό σας η οθόνη έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο σας και όλα τα μικρόβια που υπάρχουν στην οθόνη του μεταφέρονται στο δέρμα σας.
Τρίτο:
Όταν τρώτε κάτι το οποίο είναι αρκετά λαδερό π.χ. (φασολάκια της μαμάς :P) να σκουπίσετε αρκετά καλά το πηγούνι σας μετά που θα τελειώσετε γιατί αλλιώς το λάδι αυτό θα πάει στους πόρους του δέρματος σας.
Τέταρτο:
Να πλένετε τα χέρια σας καθώς και τα βουρτσάκια/πινελάκια που χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να απλώσετε το make up σας γιατί και τα χέρια μας και τα βουρτσάκια κουβαλάνε αρκετά μικρόβια.
Πέμπτο:
Εάν έχετε αρκετά σπυράκια καλό θα ήταν να αφήσετε το δέρμα σας να αναπνεύσει και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε  make up για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ελπίζω να σας βοήθησα!


1 σχόλιο:

  1. I LIKE THIS BLOG .THANK YOU FOR SHARING SOME BEAUTY ADVICES.ITS ALWAYS GOOD TO SEE A WOMAN WITH NICE BEAUTY AND MAKE UP
    HERE YOU CAN FIND ALSO SOME BEAUTY ADVICES
    http://www.flowmagazine.gr/category/view/C69/the_value_of_well-being

    ΑπάντησηΔιαγραφή